s
 
 

HOU(D)T VAN ONS

Hout is een natuurproduct en uitermate geschikt als brandstof om uw woning te verwarmen. Als hout goed droog is en het wordt goed gestookt, dan is hout een schone en CO2-neutrale brandstof die niet bijdraagt aan het broeikaseffect!
Gewoon Buitengewoon brengt verschillende producten op de markt onder de naam ‘Houd(t) van Ons’. Momenteel kunt u kiezen uit de onderstaande producten.
 
 
houdt van mij

Hou(d)t van Mij

Voor een romantisch avondje bij het vuur. Bestaande uit een decoratieve vuurkorf gevuld met haardhout, een heerlijk warm fleecedekentje en een fles wijn.

vlammenspel

Vlammenspel

Om te genieten van een sfeervol haardvuur. Een netzak gedroogd haardhout, bestaande uit diverse soorten loofhout. Inhoud ongeveer 20 liter. De grote variant van 40 liter is kant en klaar met aanmaakhout en aanmaakblokje om zo aan te maken, ideaal ook voor verkoop bij tankstation!

houtmand

Houtmand

Een prachtige decoratieve mand gevuld met haardhout, aanmaakhout en een aanmaakblokje, voor een gezellig avondje stookgenot.

vurig vuren

Vurig Vuren

Perfect om een vuurtje aan te stoken. Een netzak gedroogd aanmaakhout van gerecycled hout.

 
 
foto voorbeeld

In Vuur en Vlam

Een zogenaamde Zweedse fakkel. Brandt lekker lang en geeft warmte en sfeer. Erg leuk voor op een tuinfeest.

foto voorbeeld

Huur een Vuur

Heeft u zelf geen haard of oven en wilt u iets bijzonders voor uw tuinfeest? Ga dan voor Huur een Vuur. Met een bakfiets bezorgen deelnemers een vuurkorf, oude potkachel, rookoven of zelfs pizza-oven aan huis. Uiteraard inclusief gedroogd hout.(vanaf voorjaar 2015)

kuub hout

Kuubhout

Een kuub (1 m3, 1.000 liter) haardhout, bestaande uit een prachtige melange van diverse soorten loofhout. Door onze enthousiaste deelnemers bij u thuis afgeleverd en desgewenst keurig gestapeld.

Harthout

Harthout

Een fraai decoratief hart, liefdevol door onze deelnemers vervaardigd van stamhout uitgezocht op de vorm van een hart!

 
 
foto voorbeeld

Burnhout

Neem plaats in deze zetel, die met de hand uit een boomstam is gezaagd, en een zware stressvolle werkdag is snel vergeten!

Houtrol

Houtrol

Een decoratieve, stoere ronde bundel hout met berken handvat, stoere vervanger van de zakelijk netzak.

Sloopslaper

Sloopslaper

Een hoogslaper gemaakt van sloophout.

 

Aan de hand van ideeën van de deelnemers en vrijwilligers zullen er in de loop van de tijd nog meer producten bij komen. De prijzen van de producten zijn op aanvraag. De producten zijn te bestellen via het contactformulier.